Main menu

Najmočnejša različica programske opreme Simple Shop. Omogoča sprejem in plačilo preko NFC oz. RFID kartic. Programska oprema je primerna za v uporabo v bolj zahtevnih in specifičnih delovnih pogojih. Programski paket je primeren za izvajanje davčnega potrjevanja računov v zaprtih in specifičnih sistemih kot podaljšek k drugi programski opremi ter v kombinaciji le te. Pred nakupom ULTIMATE verzije je priporočljivo, da se o vaših dejanskih potrebah in zahtevah posvetujete z prodajno ekipo Simple Shop. Nakup programske opreme je enkraten - torej po nakupu si programsko opremo lastite.

Univerzalna poslovna programska oprema za izdajanje računov, predračunov, ponudb ali vstopnic preko A4 in POS tiskalnikov ter sprejem RFiD (NFC) kartic in BAR kode - vse v enem programski paket.

Simple Shop® je profesionalni in cenovno najbolj ugoden računalniški program za izdajanje računov preko POS ali A4 tiskalnikov.

Programsko opremo se aktivira ob zagonu z uporabo aktivacijskega ključa.

Posodobitve: Neobvezna naročnina (30 EUR z DDV) in obvezne zakonske posodobitve
Ne glede na to ali imate zakupljeno naročnino na posodobitve bo programska oprema delovala popolnoma nemoteno in brez težave. Torej v nobenem primeru ni pogoj za pravilno delovanje programske opreme aktivna naročnina na posodobitve. Za dodatne informacije priporočamo uradno obvestilo Podaljšanje naročnine na posodobitve.

(upošteva se vrednost ki nastopi prej)
- Posodobitve za celoten programski cikel (v1 -> v2)
- 12 mesecev brezplačne nadgradnje (od dneva izvedene aktivacije)

Razvoj programske opreme: RED ZION d.o.o. (Slovenski izdelek)
Drugi stroški: Brez dodatnih prikritih stroškov
Omejitve: Ni omejitev

 

PRENOS

NAKUP

FacebookG+Twitter