Main menu

Davčne blagajne so se lahko začele uporabljati 1. decembra 2015, obvezna uporaba pa je od 2. januarja 2016 dalje. Zakon predvideva tudi predhodno obdobje do 31. decembra 2017, v katerem bo še naprej možno uporabljati vezano knjigo računov.

Predstavljamo vam enostavno gotovinsko prodajo na napravah z operacijskim sistemom Windows.

V skladu z zakonodajo samodejno potrdi račune na FURS.

Kaj je bila virtualna davčna blagajna?

Virtualna davčna blagajna je blagajna, ki onemogoča naknadno spreminjanje in brisanje računov.

Kaj pa je torej davčna blagajna?

Davčna blagajna je blagajna, ki omogoča izmenjavo podatkov s Finančno upravo RS v realnem času. Podatke pošilja neposredno v baze podatkov FURS. To je zaradi tega, da se omogoči davčno potrjevanje računov , ki je urejeno po zakonu o davčnem potrjevanju računov (ZDavPR).

Davčne blagajne se bodo v testnem obdobju začele uporabljati od 1. decembra 2015. Obvezne pa bodo od 2. januarja 2016 dalje.

Zato Vam obstaja najboljša rešitev za vse "zavezance" in "nezavezance", da uporabite brezplačno davčno blagajno Simple Shop.

Zakaj izbrati davčno blagajno Simple Shop?

Blagajna Simple Shop se ponaša z ugodnimi cenami, saj je brezplačna. V primeru nakupa pa je dolgoročno (po 12-ih mesecih uporabe) najcenejša na trgu.

Onemogoča naknadno spreminjanje in brisanje računov, hkrati pa omogoča povezavo s FURS, kar pomeni 100% skladnost z zakonodajo. V primeru novih zakonodajnih sprememb so na voljo posodobitve, s katerim si zagotovite, da je vaša programska oprema ves čas v skladu z trenutno veljavno zakonodajo.

Deluje na vseh napravah, kjer je operacijski sistem Windows OS (Windows XP, Vista, 8, 8.1, 10 ter Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016).

Programska oprema deluje z vsako strojno opremo in ni vezana na točno določen tip tiskalnika ali druge strojne opreme.

Kot pravi star pregovor, se dober produkt hvali sam, zato vam omogočamo polno delujočo brezplačno verzijo, da se boste v primernost izdelka lahko tudi prepričali.

Je programska oprema tudi mobilna?

Programska oprema je hitra in učinkovita. Deluje tako na stacionarnih kot tudi mobilnih napravah. Osnovni pogoj za delovanje je zgolj operacijski sistem Windows.

Mobilnost

Tablica je robustna naprava, ki jo imate brez težav vedno pri sebi. Za uporabo ne potrebujete električnega priključka.

Dostopnost

Tablični računalnik zagotavlja enostavno dostopnost. Pametne mobilne naprave pa so cenovno zelo dostopne in obenem nudijo zelo pestro izbiro.

Preprostost

Mobilne aplikacije s "touch" vmesniki oz. zasloni na dotik prinašajo novo preprostost in intuitivnost, ki se je pri klasičnih aplikacijah že nekoliko izgubila.

Preprosta in hitra aplikacija

Kot vedno se tudi pri nas najbolj posvečamo učinkovitosti uporabe. Ob stalni komunikaciji z uporabniki jo ves čas stalno izboljšujemo. Programska oprema je v celoti produkt slovenskega znanja.

FacebookG+Twitter